Storstädning

Varför har vissa människor åsikter om just precis allt? Kan man inte bara för en gång i hela sitt liv bara säga, Nej det där vet jag ingenting om, det har jag aldrig varit med om... Eller något i den stilen. Det blir så patetiskt när någon pratar om något som man vet den inte har varit med om. Och är ljusår ifrån att få vara med om. Man nästan kan höra att ojdå, det här var inte hennes/hans ord, utan någon bekant till personen i fråga. Dens upplevelser eller tankar.

Jag måste storstäda. Jag orkar inte med såna människor. Såna som inte kan se den större bilden. Utan som klamrar sig fast i det förgångna. Jag har varken tid eller lust att sitta och prata om det som har varit. Jag lever i nuet. Jag gillar det som händer NU! Men det är klart. Alla är inte som jag. Visst, minnen, fina som mindre fina, ska man prata om ibland. Men man kan inte leva som om det var för fem år sen. Jag gillar nutid. Gillar man inte det, då kan det vara. Och efter en liten titt i backspegeln så går det inte att komma ifrån att visst, jag har haft mina stunder :) men det var då, och nu är nu. Man får andra prioriteringar.

Det är bara att beklaga för dem runt omkring mig som inte får plats nu när jag har storstädat i mina garderoder. Ni finns där i en kartong, inställd i förrådet. Inte glömda, inte mindre älskade, utan bortplockade för att ge mig mer tid till att leva i nuet. En vacker dag kanske jag lyfter på locket till en kartong,blåser bort dammet, och drömmer mig tillbaka. För då är det det ni är. Fina minnen som man måste få prata om ibland.

Stora killen blivit 6 månader.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0